Actie

Koekjes bakken

Een aanbieding in de supermarkt zien en direct een actie voor MAF bedenken? Niet veel mensen zouden die link leggen. Maar toen Ilse de Pater (moeder van Marijke Muilwijk) uit Krabbendijke de koekjesmix in de actie zag, kreeg ze een fantastisch idee en kocht ze groots in.

Diverse mensen in Krabbendijke kregen een uitnodiging. Twee middagen koekjes bakken in huize De Pater voor het goede doel. Tien kinderen per middag was het plan. € 3,- voor koekjes bakken, kleuren, filmpjes over MAF kijken en gezelligheid, van 13.30 - 15.00 uur. En de koekjes krijg je natuurlijk mee!

Woensdagmiddag 23 november 2016. Een heerlijke geur van verse gebakken speculaas komt me tegemoet! Een kamer vol kinderen. Kinderen die met uiterste inspanning de mooiste koekjes maken in allerlei prachtige vormen en kinderen die het etiket voor hun koekjesbak zo mooi mogelijk inkleuren. Wat een feest als de eerste koekjes uit de oven komen! Er verschijnt een trotse blik op het gezicht van de jonge bakker, om daarna weer gauw verder te kijken naar het filmpje over het werk van MAF.

Woensdagmiddag waren er 15 bakkertjes en vrijdagmiddag wel 18! Samen haalden ze het prachtige bedrag op van € 126,17. Kinderen namen zelfs extra geld mee uit hun spaarpotje!

Het was niet alleen de geur van de heerlijke koekjes die het huis vervulde. Het is de geur van liefde, liefde voor de naaste om ons heen en ver weg! De geur van koekjes zal zeer waarschijnlijk diezelfde dag nog uit alle huizen verdwenen zijn, maar de geur van liefde ging verder. Over grenzen heen, naar mensen in nood, zodat MAF hen kan helpen! Om uiteindelijk God de eer te mogen geven, de BRON van liefde, voor ons allemaal!

Foto's

Bekijk de foto's van deze gezellige koekjes bakkerij!

naar fotoalbum

Opbrengst

De actie heeft het schitterende bedrag opgeleverd van € 126,17

Lees meer