Nieuws

Afscheid Arnhemland

27 & 28 november waren Piet zijn laatste vliegdagen hier in Arnhemland. Hierbij een foto-overzicht van hoe dit er van boven en vanaf de grond uitzag. Het 'hoogtepunt' was wel de laatste vlucht naar en van Elcho Island, de plaats (Galiwinku) waar we bijna een jaar hebben gewoond. Dierbare en goede herinneringen kwamen weer naar boven. We hopen en bidden dat God ons heeft willen gebruiken tot zegen voor de Aboriginals hier en Zijn eer!

Komende dagen gaan we onze koffers pakken, het huis schoonmaken en afscheid nemen van de mensen en het team hier. Maandagochtend 3 december zullen we vertrekken uit Arnhemland, en vliegen we eerst naar Sydney waar we bij de Nederlandse Ambassade de aanvraag voor Joël's paspoort moeten gaan regelen. Normaal duurt deze aanvraag 3-5 weken. Maar als je aangeeft er op te wachten in Sydney kan het sneller. We blijven 2 weken in Sydney (gelukkig kunnen we bij MAF mensen in huis), en 18 december hopen we dan naar Nederland te vliegen, aankomst 19 december.

Het zal best nog spannend worden of het paspoort in twee weken gereed zal zijn. Bid u/jij mee dat het allemaal voorspoedig mag gaan?

Van 19 december t/m 12 februari zullen we op verlof zijn in Nederland. Hier zien we heel erg naar uit! In de laatste nieuwsbrief, opgezet door het TFC, meer informatie hierover, met onder meer een overzicht van de geplande presentaties.

Op 14 februari hopen we weer in Australië aan te komen, waar Piet een aantal trainingen moet gaan volgen, ter voorbereiding op het vliegen in Papoea Nieuw Guinea. In april hopen we dan aan te komen in PNG, waar we erg naar uit zien om ook hier weer in dienst van MAF, dienstbaar te zijn aan de lokale bevolking.

Een lieve groet van ons allemaal weer, en D.V. tot ziens in Nederland!

Piet, Marijke, Michaël, Samuël & Joël

Fotoalbum

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer