Nieuws

ATPL examens

"Helaas kunnen de examens deze maand niet doorgaan". Dat was het bericht wat wij de eerste dag van Piet zijn examenweek kregen. Dat was een hele klap. De school had over het hoofd gezien om Piet aan te melden bij het CBR en voor de spoedprocedure was het ook te laat.

Na anderhalf jaar bezig te zijn met deze theoriestudie die veel van Piet, maar ook van het gezin vraagt, hoopten we dat we het na deze week konden afsluiten. Na het bericht werden heel wat telefoontjes gepleegd en baden we met familie en vrienden om een wonder. Dankbaar kunnen we nu vertellen dat de Heere gebeden verhoorde en Piet toch zijn examens mocht maken en… halen! Het was hard werken, maar alle eer aan God waar je in alles toch van afhankelijk bent! Want de Heere bestuurd alle dingen! Het was een wonderlijk les met een heerlijk einde!

Nu Piet zijn ATPL heeft afgerond kan hij al zijn aandacht richten op de Instrument Rating opleiding en de ervaringsuren-vluchten. Ook staan er wat rondvluchten in deze maanden gepland. En natuurlijk is er ook meer tijd voor familytime ;-).

Op DV 16 augustus hebben we ons sollicitatie gesprek/interview met MAF International in Engeland. Dit is een belangrijk moment in onze voorbereiding voor uitzending. MAF Nederland is onderdeel van MAF International en daarom moeten we ook door MAF International geselecteerd/toegelaten worden.

Samen met jullie willen we de Heere

  • danken voor Gods leiding en besturing in alle dingen en bidden dat we van Hem afhankelijk zullen blijven;
  • danken dat Piet de examens mocht maken én halen en bidden of de Heere rust wil geven in ons gezin en Piet wil helpen met de andere studies;
  • danken voor de uitnodiging voor het interview met MAF International en bidden of dit positief mag verlopen en voor een behouden reis.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer