Nieuws

Bijna verhuizen

Vandaag even een dag niet trainen en vliegen, maar zijn we met een MAF vliegtuig mee naar het dorpje Galiwinku op Elcho Island gevlogen, één van de communities in Arnhemland waar MAF gevestigd is. Hier hopen we over een aantal weken naar toe te verhuizen en te gaan wonen.

Het was erg fijn om zo alvast een kijkje te kunnen nemen wat ons te wachten staat. Hoewel de plaatjes erg idyllisch lijken, is er onder de Aboriginals naast fysieke ook veel psychische en geestelijke nood. Er heerst veel angst voor straffen en boze machten onder deze erg spirituele mensen. Maar gelukkig staat er ook een kerk, precies in het midden van het dorpje..!

We zien er naar uit om hier te mogen gaan wonen en werken en iets voor de mensen te mogen gaan betekenen. O ja, hoe verleidelijk ook, maar in dit prachtig heldere en blauwe water kun je helaas niet zwemmen vanwege de krokodillen en allerlei andere enge dieren die er in zwemmen. Maar we zullen hier vast ook wel aan gaan wennen en er ondanks deze onvriendelijkheid zeker ook de schoonheid doorheen gaan zien!

Voor een update over ons leven en werk hier in Arnhemland, zie nieuwsbrief 9.

Een hartelijke groet vanuit Arnhemland!


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer