Nieuws

Engeland in zicht

Het is wat stilletjes rondom MAF enzo, maar dat hoort natuurlijk bij deze maanden van vakantie en rust! We hopen dan ook dat ieder geniet van deze weken, thuis of elders op vakantie! Dat wensen we jullie in ieder geval wel toe!

Ons vertrek komt steeds dichterbij. In juli hebben we beide afscheid genomen van onze werkplekken. Een stap met gemengde gevoelens. Toch wel een vreemd idee om 'werkloos' te zijn. ;-) En een serieuze, definitieve stap in de richting van onze uitzending!

Op dit moment zijn we lekker druk met het afronden van allerlei regelzaken die nog steeds een keer gedaan moesten worden. Jullie herkennen dat vast wel :-). Ook is ons vertrek naar Engeland niet uit onze gedachten en ben je tussen de bedrijven door alvast aan het nadenken over wat wil je meenemen, wat laat je staan en wat kan weg!

Piet maakt heel veel vlieguren en dat is echt heel mooi! Natuurlijk de trip naar Scandinavië van een paar weken geleden, maar vooral veel rondvluchten! Gelukkig niet alleen de rondjes rondom de kerk, maar ook Groningen en Duitsland zien Piet met zijn passagiers wel eens over vliegen! Ook voor de komende paar weken staan nog veel vluchten gepland, goed voor zo'n 20 uur. Maar dat is natuurlijk sterk afhankelijk van het weer.

Piet heeft eind juli ook nog twee theorie examens gedaan. Deze stonden gepland voor eind augustus, maar i.v.m. de bruiloft vervroegd. Het was hard blokken, vaak tot in de nachtelijke uurtjes. Het waren hele zware examens die per vak 2 uur duurden. 1 van de twee heeft Piet mogen halen! Daar zijn we heel dankbaar voor. Die ander zal hij herkansen bij zijn volgende examenronde.

Op 23 september start de cursus bij All Nations. We kunnen helaas niet een week eerder terecht zoals we gehoopt hadden. We hadden graag even een paar dagen voor onszelf als gezin gehad, zonder alle drukte van deze laatste weken en als goede start voor deze eerste 10 weken! Om deze rust alsnog te creëren hebben we een vakantie op Center Parcs geboekt in België, Erperheide. Als jong gezin kregen we veel korting, dat maakt het natuurlijk extra leuk! We hopen maandag 14 september te vertrekken t/m maandag de 21 september. Op de 21e zullen we via Duinkerken overvaren naar Engeland.

Dit was even in het kort een kleine update vanuit huize Muilwijk.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer