Nieuws

Fietsdag Harskamp

Op 18 juni jl. was de fietsdag Harskamp voor Flying Muilwijk. De weersomstandigheden waren niet optimaal, toch was de dag een groot succes. Het was gezellig en er heerste een gemoedelijke sfeer.

Het doel van deze dag was het genereren van bekendheid voor Piet en Marijke die medio maart 2017 uitgezonden worden voor MAF (Mission Aviation Fellowship). MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisaties kunnen werken in relatief onbereikbare gebieden dankzij de vliegtuigen en mensen van MAF.

De fietsdag heeft voor de opleiding en uitzending van Piet en Marijke Muilwijk het mooie bedrag van ruim 1500 euro opgebracht. De opstartlocatie was het ECHOS HOME (voormalig PMT) in Harskamp. Deze locatie werd gratis ter beschikking gesteld. Ook de middenstand van Harskamp droeg haar steentje bij; B&G catering verzorgde een tent, toilet en andere materialen voor de tussenstop aan de Heetweg, PLUS Pater sponsorde de boodschappen, ’t Klokhuus zorgde voor een gezonde hap en slagerij Pater droeg haar steentje bij wat betreft het vlees. Volgend jaar hoopt de commissie weer een fietsdag te organiseren in Harskamp. Wij hopen u dan (weer) te zien!

Foto's

Bekijk de foto's van de fietsdag!

naar fotoalbum

Lees meer