Nieuws

Gebedsmail & verhuizing

Nieuw: de gebedsmail. In deze blog vind je onze eerste gebedsmail. Heb je hem nog niet ontvangen, maar wil je dat wel graag? Meld je aan!

Beste bidder,

Hierbij ontvang je de eerste gebedsmail voor Familie Muilwijk in Arnhemland. Fijn dat je op deze manier de familie en het zendingswerk wilt steunen! Ongeveer om de zes weken zal je deze gebedsmail ontvangen. Als er bijzonderheden zijn, kan het zijn dat je al eerder een gebedsmail ontvangt. Na jaren van voorbereiding is de Familie Muilwijk deze week eindelijk aangekomen op de plaats waar ze de komende tijd hopen te wonen en te werken: Elcho Island in Arnhemland. Dit is dan ook een goed moment om vanaf nu nog meer de familie te kunnen steunen in gebed met behulp van deze gebedsmails.

De laatste paar maanden is voor Familie Muilwijk behoorlijk intensief geweest. Niet alleen vanwege de vele verhuizingen (sinds hun trouwen zijn ze deze week voor de 9e keer verhuisd…), maar na de uitzending en de afronding van de training in Australië brak er ook een onzekere en verwarrende tijd aan vanwege gewijzigde visumregels. Zou Arnhemland nog doorgaan of niet? Dit duurde maanden, en had z’n weerslag op heel het gezin. En om dan zo ver weg te zijn van familie en vrienden… Na jaren van uitzien en toewerken naar dienstbaar zijn, was dit een flinke tegenslag.

Gelukkig is die beproeving nu echter voorbij en zijn ze inmiddels met de benodigde visa veilig en wel aangekomen in het dorpje op Elcho Island waar ze zich kunnen settelen: Galiwinku! Ze wonen daar met nog één ander MAF-gezin. Samen mogen zij de Yolgnu-bevolking daar dienen.

  • We mogen samen met Familie Muilwijk God danken voor Zijn hulp in de afgelopen jaren van voorbereiden, voorbereiden en nog eens voorbereiden.
  • We mogen God danken voor Zijn bescherming tijdens al de reizen die al zijn afgelegd. Duizenden kilometers door de lucht en over land.
  • We mogen God bidden of Hij het gezin rust wil geven, na deze intensieve maanden. Bid om een goede tijd met elkaar en hernieuwd vertrouwen op God.
  • Nu aangekomen op Elcho Island, willen we God bidden dat er goede contacten met de andere mensen daar mogen ontstaan. Dat het werk veilig mag verlopen. En dat de aanwezigheid van Familie Muilwijk tot eer van God is en tot heil van hun naasten.

Hartelijk dank voor je gebedssteun!

Hartelijke groet,
Gerco
gebedscoördinator

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer