Nieuws

Korte update

Piet is bijna klaar met zijn standaardisatie! Tot nu toe gaat het goed. Het is pittig en intensief. Maar Piet geniet van de nieuwe lessen en uitdagingen. Hij hoopt deze week vrijdag zijn line-check (soort examen) te doen en de training af te ronden.

Het weer is een stuk koeler geworden. We gaan langzaam het droge seizoen in en kunnen nu wat makkelijker buiten zijn. Dit is wel fijn, want de jongens zitten nu net even in een pittige fase. En dan is even buiten zijn heerlijk! We merken dat onze energie minder is en alle indrukken en veranderingen, trainingen ook niet in de koude kleren gaan zitten. Zeker nu er spanningen bijgekomen zijn rondom ons visum hebben we even een moeilijkere tijd. Maar toch ervaren we ook echt rust in wat komen gaat, de Heere heeft alles in Handen.

Vorige week maakte de overheid in Australiƫ bekend dat zij het 457 werkvisum per direct niet meer uitgeven. Dit was het visum wat wij nodig hebben om in Arnhem Land te kunnen gaan werken.

De komende weken zijn heel spannend hoe het nu verder zal gaan. Zou het lukken om in aanmerking te komen voor een ander visa en lukt dit op tijd..

We willen jullie vragen om met ons te danken voor het goede verloop van de standaardisatie. En vragen om gebed voor kracht en wijsheid in deze periode. Ook vragen we om gebed voor flexibiliteit en rust rondom de aanvraag van ons visum.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer