Nieuws

Nog 2 weken

Een drukke tijd achter de rug en het vooruitzicht op onze gezinsuitbreiding! Nog 2 weken voor de uitgerekende datum, spannend! Michaël zegt wel steeds ‘baby’ en dan wijst hij naar Marijke’s buik, of die van zichzelf. Dus of hij het echt begrijpt?

Alle ontwikkelingen rond ons traject bij MAF lopen voorspoedig. Er is een groeiende activiteit bij het TFC met acties en presentaties. Soms moet je even stil worden om in alle drukte te beseffen waar het nu écht om gaat. Dat zijn kostbare momenten! We ervaren veel steun en liefde van onze familie, vrienden en kerkelijke gemeente. De betrokkenheid is groot en ook dat maakt je stil. De Heere voorziet!

Vlieguren kwamen er de afgelopen tijd niet heel veel bij. Dit komt door het herfstachtige weer. Maar daardoor had Piet weer meer tijd voor zijn ATPL theoriestudie. Met de lente in aantocht zullen de vlieguren vast wel weer toenemen!

Vorige week was een intensieve week voor Piet, zijn eerste zes examens voor de ATPL theorie! Naar verwachting, wat Piet zelf kon inzien aan het einde van elke dag, heeft hij alle examens gehaald, reden tot dankbaarheid!

Op de agenda staat het boeken van de Bijbelschool en diverse acties/presentaties. Ook zal er in maart een tweede nieuwsbrief komen. Maar eerst nu even pas op de plaats en tijd en ruimte maken voor ons gezinnetje met alle veranderingen die we vol blijde verwachting tegemoet zien!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer