Nieuws

Terugblik Benefietconcert

Samen met de familie Muilwijk, die midden in de nacht met ons meeluisterden vanuit Australië, kijken wij als thuisfrontcommisie zeer positief terug op het drukbezochte benefietconcert!

Het was een afwisselende avond met een duidelijk internationaal karakter. Vooral het Moluks Evangelisch Mannenkoor ‘Bethanië’ zorgde voor dit karakter met hun liederen die van over de hele wereld kwamen. Ook het interkerkelijk koor ‘De Regenboog’ en kinderkoor ‘Immanuël’ hebben prachtige liederen gezongen.

Harrie Stijf en Geerling Schipper waren onmisbaar bij het begeleiden op piano en orgel. De individuele leden van KNA zorgden voor verrassende effecten met de vele verschillende muziekinstrumenten.

Het deed ons goed dat er zoveel belangstelling was op deze avond. Onze dank gaat ten eerste uit naar onze God die ervoor zorgde dat alles goed verliep op deze avond, zodat het werk van Piet en Marijke opnieuw onder de aandacht gebracht kon worden. Als commissie willen we samen met familie Muilwijk ook alle deelnemers, sponsoren en bezoekers heel hartelijk bedanken voor hun medewerking en giften. De avond bracht het prachtige netto resultaat op van € 4.300.

Dit geld zal volledig ten goede komen aan het steunfonds van Piet en Marijke, zodat zij door kunnen gaan met hun werk en Gods Koninkrijk gebouwd wordt!

Terugluisteren

Beluister hieronder de prachtige avond!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer