Nieuws

Transitie

Na 2,5 week Nederland mogen we zeggen dat we ons aardig gesetteld voelen. De eerste week genoten we van een warm welkom, heerlijk weerzien en heel wat uurtjes opruimen.

Michaël en Samuël slapen en eten nog beter als in Engeland! U begrijpt al, we waren helemaal blij dat alles zo voorspoedig ging. Maar na een paar dagen voelden we toch ineens de moeheid, begonnen we mensen en dingen uit Engeland ineens te missen en waren de jongens ook moeilijker. Toch wel transitie, maar nog steeds mogen we zeggen dat het goed gaat!

Het leven in ons huisje op de boerderij is heerlijk voor ons en de kinderen. Samuël zou het liefst de hele dag buiten lopen en staat gerust een kwartier stil voor de kippenren!

Piet is weer in zijn boeken gedoken en heeft vrijdag 8 april een Analysevlucht gedaan bij het MATC om te kijken hoever hij is en waar hij nog aan moet werken. Het was een positieve vlucht! Maar voor dit jaar staat er een strak en vol/intensief programma te wachten. De 5 laatste theorie examens, de Instrument Rating, de CPL en trainingsvlieguren.

In de afgelopen weken stonden meerdere presentaties voor ons gepland, in Kesteren en zelfs Friesland! We merken dat de betrokkenheid en grootte van onze achterban groeit! Daar zijn wij en ons TFC heel dankbaar voor!

We ontvangen vele zegeningen van de Heere en daar willen we samen met jullie graag voor danken! De voorspoedige terugkeer in Nederland, de toenemende steun en betrokkenheid van zoveel mensen! We bidden voor dit komende jaar waarin nog zoveel moet gebeuren volgens de planning, dat de Heere, naar Zijn wil, Piet de wijsheid en kracht wil geven om dit allemaal te doen.

Lieve groet! De Muilwijkjes

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer