Nieuws

Vervroegd verlof

Deze week is bekend geworden dat we volgende week met vervroegd verlof naar Nederland hopen te komen.

Vanwege covid-19 zaten we al enige tijd in Australië wachtend tot we weer in Papoea-Nieuw-Guinea aan het werk konden. Het blijkt nu echter nog maanden te duren voordat we daar weer verder aan de slag kunnen. Daarom komen we nu vervroegd op verlof naar Nederland en hopen we na een aantal maanden weer terug te keren naar Papoea-Nieuw-Guinea.

De afgelopen tijd was er veel onzekerheid en deze beslissing is ingrijpend. Het geeft een dubbel gevoel. Het is een teleurstelling dat we de komende maanden nog niet terug aan het werk kunnen in PNG. Tegelijk zien we uit naar de ontmoeting met familie, vrienden en betrokkenen!

Ook nu weer blijft zo van toepassing wat we al in het vorige nieuwsbericht schreven: "Het is eerlijk gezegd best moeilijk om je beperkt te voelen in het dienen terwijl je dit zo graag wilt doen. Maar we mogen op God blijven vertrouwen, Hij wist dit van te voren en heeft alles in Zijn Hand. Beschikbaar zijn voor Hem betekent soms ook dat we moeten wachten en verlangend uitzien, hoe lastig dat ook kan zijn! Dan mogen we gereed zijn wanneer de opdracht komt/verder gaat."

Het vertrek vanuit Australië staat gepland op donderdag 18 juni. Vanuit Cairns zullen we via Brisbane en Doha (Qatar) naar Schiphol toe vliegen waar we vrijdagmiddag 19 juni hopen aan te komen.

Inmiddels is er voor ons een huis gevonden, in Lunteren, 2 minuten rijden van school De Bron waar onze jongens tijdelijk naar toe hopen te gaan. Het komt een paar dagen voor we aankomen vrij. Wat zien we hierin Gods zorgende Hand! Hij weet overal van en bestuurt alle dingen. Heerlijk om daar zo weer bij stil gezet te worden en Hem daar samen met jullie extra voor te danken!

We zien uit naar een spoedig tot ziens in Nederland!

Met een hartelijke groet,

Piet, Marijke, Michaël, Samuël & Joël

  • Wilt u bidden voor alle praktische dingen die nu geregeld moeten worden?
  • Wilt u bidden voor een veilige reis?
  • Wilt u danken voor het vinden van geschikte woonruimte in Lunteren!
  • Wilt u danken voor ons TFC, voor hun tomeloze inzet nu ze last-minute allerlei dingen zijn gaan regelen!
  • Wilt u bidden voor vertrouwen op God juist als nu alles zo anders loopt dan gehoopt?
  • Wilt u blijven bidden voor de mensen in Papoea-Nieuw-Guinea?

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer