Nieuws

Wonderlijk nieuws!

"Gaat u uit uw land naar het land dat Ik u wijzen zal..." Nadat we besloten te wachten op een mogelijke herziening van het besluit van de Australische regering, kregen we op 30 juni wonderlijk nieuws te horen: de functie van piloot is weer terug gezet op de lijst van beroepen die in aanmerking komen voor een werkvisum. Niet voor heel Australië weliswaar, maar wel voor de afgelegen gebieden, dus ook Arnhemland.

Inmiddels is de aanvraag voor het werkvisum in behandeling, zijn we aan het inpakken en is er samen met MAF een planning gemaakt (alles D.v.). Op 17 juli reist Piet met de auto naar Arnhemland. Dit is een reis van ruim 3000 km, grotendeels door afgelegen gebieden zonder bereik met de buitenwereld en met de laatste ruim 600 km alleen over een zandweg. Marijke zal 21 juli met Michaël en Samuël per vliegtuig volgen.

We gaan de komende 2 á 3 maanden in Yirrkala wonen. Piet zal daar verder ingewerkt worden; training op een ander type vliegtuig (Airvan) en het gebied leren kennen. Na deze maanden zullen wij verhuizen naar een community om daadwerkelijk tussen de Aboriginals te mogen gaan wonen en werken. Wat een bijzondere ontwikkelingen!

We wachten nog even met het uitbrengen van de volgende nieuwsbrief, deze hopen we vanuit Arnhemland te schrijven. We danken u en jullie allemaal heel hartelijk voor al het meeleven en -bidden! Het is geen makkelijke tijd geweest, maar het zijn levenslessen en dat is veel waard! "Groot is Uw trouw o Heer, aan ons betoond".

Danken voor:
  • het wonderlijke nieuws betreffende de visa
  • Gods leiding, die ons dichter bij Hem brengt
Bidden voor:
  • de Aboriginals, dat God met Zijn Geest al vooruit gaat en hun harten voor Hem opent
  • Gods bescherming over de autoreis van Piet en de vliegreis van Marijke en de kinderen
  • een voorspoedige verhuizing en goed kunnen settelen en wennen in Arnhemland
  • goede training- en inwerkperiode

Lieve groet,
Piet, Marijke, Michaël en Samuël

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail!

Lees meer